dream.NET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Leiran Karakterei

Go down

Leiran Karakterei Empty Leiran Karakterei

Témanyitás  Leiran Csüt. 04 Ápr. 2013, 20:09

Én kapásból saját karakterrel nyitok. Más által megalkotott karaktereket elvből nem játszom, mert nem akarom más fantáziáját megszemélyesíteni, és esetleg olyat tenni vele amit eredetileg nem tenne meg. Sorry!

Leiran Karakterei Elise_roten_oc_for_dream_net_and_asz_by_annesetsu-d68a6hj
Név: Elis Roten

Kor: 23 éves 1990. május 24 csillagjegy: ikrek

Külső leírás: 168cm magas és 60 kg Magasságához képest ideális a testsúlya. Vékony és törékeny testalkatú, ám idomai testalkatához képest elégé nagyok, de feszesek. Csontozata igen csak vékony, könnyen törik. Bőre igen csak világos néha már sápatag. Haja szőke és derékig ér. Elégé dús mégis jobb szereti kiengedve hordani, de motorozáshoz előszeretettel tűzi fel francia csattal. Arca elégé karakteres, de finom vonású. Szemei mélyzöldek és rendkívül csillogóak. Ajkai finomvonalúak és aprók, mégis vaskosabbak. Igazi csókra termett szája van. Ruházata egyszerű és szolid. Nem szereti a hivalkodó öltözéket. Előszeretettel hord lila toppot és sötétlila trapéz szárú hosszú farmert és magas sarkú boka cipőt. Kedvenc kabátja egy feketés barna bőrkabát. Széles csípője miatt nagyobb farmert kénytelen venni magának méreténél ezért övvel rögzíti azt, hogy ne csússzon le. Minden fehérneműje finom csipke.

Jellem: A végletekig nyugodt és megfontolt. Szereti a sebességet és a motorokat. Okos és ért a motorszereléshez. Művész lélek. Elvan egyedül is, de nem kerüli a társaságot. Egy csendes megfigyelő, de a feszült helyzeteket mindig igyekszik megoldani. Nyugodtságot áraszt magából, mert ő maga is az. Nem szeret, kezdeményezni a férfiaknál ezért van az, hogy még nem volt igazi kapcsolata senkivel. Elégé félénk és könnyen zavarba lehet hozni, viszont féltékeny típus, ami eddig igazából nem derült ki. Nagyon makacs tud lenni, de csak ha akar, vagy a helyzet megkívánja.

Élettörténet: Átlagos családba született. Apja motorszerelő volt és mindig is fiút akart, ám ez nem jött össze nekik. Édesanyja volt még hasonló törékeny alkat. Külsőre Elise teljesen anyjára ütött. Magassága alig nagyobb anyjáénál. Apja korán felfedezte a motorok utáni érdeklődését, így örül annak, hogy valamit belőle is örökölt lánya. Motorszerelőként tanult a szakközépbe, bár apja elégé féltette ettől a szakmától törékeny csontozata miatt, de engedte, hogy lánya azt tanulhasson. 16 évesen ült fel először egyedül motorra. Szülei legnagyobb aggodalmára, ám mivel a lány apja érdeklődését örökölte, így nem tudták tiltani tőle. Viszont az hogy rajzolás és a művészet is érdekelte és elégé ügyes volt benne, azt nem tudják kitől örökölhette, ám hogy ehhez is ért sikerült találniuk egy közép utat, hogy motorokkal foglalkozhasson, de mégse legyen komoly baja. Elvégzett egy 3 éves művészeti képzést és így lett belőle 23 éves korára egy
edi festő és tetoválás mintakészítő. Rajzai nagyon jók. Most egyedi motorjával járja az ország motoros találkozóit, hogy némi hírnévre tegyen szert. Már egy páran rendeltek is tőle ilyen egyedi festés a motorra, ami láthatóan jó pénzt jelent számára. A szülő városában, ahol még mindig laknak, bedolgozik egy tetováló szalonnak ahova rendszeresen hordja a tetoválási mintákat, amiket a tetováló kirakhat és bővítheti repertoárját. Őt magát nem érdekli ez a fajta művészet. Szabad idejét a közeli motoros pályán tölti, és ott rója a köröket, vagy épp rajzolgat egy újabb képéhez. A lakásuk az ő festményeivel van tele.

Hobby: Rajzolás, festés, motorozás

Foglalkozás: Egyedi festés készít motorokra és tetoválás tervező

Extrák: Saját motorját ő maga festette egyedire. Bár nem tartja jó munkának. Gondolkodik átfestésén.***Még nem volt szexuálisan együtt senkivel.***

Játékok: Az igazság ára, Living Hell

Armblast ajándéka a számomra 23. születés napomra:
Leiran Karakterei Elise_by_ren_chan01-d6894ai


A hozzászólást Leiran összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 08 Jún. 2013, 21:53-kor.
Leiran
Leiran

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Apr. 04.
Age : 33

Vissza az elejére Go down

Leiran Karakterei Empty Re: Leiran Karakterei

Témanyitás  Leiran Szomb. 06 Ápr. 2013, 20:55

Leiran Karakterei 247054-dutch_super
Név: James North

Kor:36 éves

Kinézet: 210 cm magas és 150 kg súlyú izom kolosszus. Tar kopasz, de fekete kör szakálla sejteti haja eredeti színét. Morcos embernek hat külsőre. Izmai tiszteletet parancsolóak. Teste tökéletesre kidolgozott. Erős izomzattal rendelkezik és ha szükséges nem fél használni öklét. Rendszerint terep ruhákat hord a főhadiszálláson, de ha ki kell mennie fekete testhez simuló pólót és fekete szövet nadrágot vesz fel egy fém csatos fekete övvel. Napszemüvegét mindig hordja kivéve bent a létesítménybe. Bal fülében három fülbevalót hord amit a "halála után" lövetett ki és rakatott be.

Jellem: Külseje alapján egy morcos mogorva agresszív embernek látszik, de szokták volt mondani ne ítéld meg a könyvet borítója alapján. Egy végtelenül türelmes és nyugodt embert tisztelhetünk benne. Jó indulattal fordul mindenki iránt. Nem szereti az öldöklést, így mindig előbb diplomatikusan próbálja megoldani a feszültségeket, de ha az nem megy akkor bizony ott az ökle, ami nem éppen kicsi bár ezt a legvégső esetben alkalmazza. Inkább mondható egy hatalmas ölelgetős teddy macinak, mint gyilkosnak. Elégé atyáskodó a banda női tagjai felett.

Élettörténet:Szegény családban nőtt fel. Legidősebb fiúként látta meg a napvilágot. Szülei szeretettben nevelték California gettó negyedében. Az iskolában jól tanult és jól teljesített amiért a többiek elégé kinézték maguk közül. Egyszer sem volt bandázni. Egyetlen bandázása egy motoros banda volt, de ők sose rántottak fegyvert vagy balhéztak. Szerette a motorokat és még most is szereti, ám nem tudott egy könnyen kiszabadulni a gettóból. Egyetlen menekülése családjával együtt az volt, hogy beállt a tengerészgyalogosok közé. 18 éves volt mikor bevonult és megkezdődött a kiképzése. Jó katona volt és elégé sok bevetése sikeres volt, de sose tört vezetői posztra és nem is emelték fentebb a rangját, mert túl szelíd lelkű volt már akkor is. A tengerészgyalogságnál találkozott Ethan Greyel akivel szoros barátságot kötöttek. Idővel ő lett a hadnagya és sokáig szolgáltak együtt. Ismerik már jól egymást. Egyik bevetés alkalmával kiderült valami olyan számára aminek nem lett volna szabad, így megrendezve halálát tűnt el a tengerészgyalogosok közül. Visszamenve otthonába változtatta meg a külsejét. Régi motoros bandája segített neki új személyazonosságit szereznie és rövid tüsi haját teljesen levágatta majd leborotválta. Kör szakállat növesztett és a napszemüvege is ekkor került fel rá először. Az új személyazonosítóját mutatja mindenhol a külvilágban, de a Banda azóta hatalmas komplexummá kinőtt bázisán még mindig ugyan az a neve. A külvilág számára ő Tony Gerbert.

Hobby: Motorozás, súlyok emelgetése, a banda női tagjai feletti atyáskodás.

Foglalkozás: Edző a motoros bandában és beszerző

Extra: Ethan Grey egyik régi bajtársa és barátja.*** Kitűnő mester lövész. Jól bánik a fegyverekkel és a közelharcban is kitűnő. Fizikuma kora ellenére a legjobb ahogy egészsége is.***Dohányzik


Játékok: Az igazság ára, Living Hell


A hozzászólást Leiran összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 18 Jún. 2013, 17:22-kor.
Leiran
Leiran

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Apr. 04.
Age : 33

Vissza az elejére Go down

Leiran Karakterei Empty Re: Leiran Karakterei

Témanyitás  Leiran Szomb. 27 Ápr. 2013, 21:18

Név: Ilena Mahariel
Faj: tünde
Kor: 150 éves
Osztály: Mágus

Leiran Karakterei Ilena_www.kepfeltoltes.hu_

Kinézet: 178cm magas, 65 kg. (Vasággyal együtt) Hosszú szőke haja, telt idomok, és karcsú derék jellemzi. Megjelenése kellemes és igazán különleges. Haját rendszeresen leengedve hordja takarva hosszúkás füleit. Szereti az ékszereket, de funkció nélküli ékszere nincs. A ruháját díszítő kövek mágiáját hivatottak felerősíteni. A ruhája a családja tradícióit őrzik, de harcos jelleme miatt vállánál páncélozott.

Jellem: Harcias, szeleburdi, csapongó, kalandvágyó, kíváncsi és tudás szomja mérhetetlen, de atyja sose engedte el az udvarból, így csak a mesterétől tanulta a mágiát, bár szeretett volna még többet tanulni más mesterektől. Ha a helyzet úgy hozza, igen komoly tud lenni és céltudatos. A rá kiszabott feladatot mindig elvégzi.

Háttértörténet:
Születése óta igen nagy tehetséget mutatott a mágia iránt, így atyja legkisebb lány gyermeke ként elkezdte taníttatni a legjobb mágusokkal. Apja a 4 uralkodó család egyik vezetője, így ő valamiféle tünde hercegnő lenne voltaképp, de a „trónt” nem ő fogja átvenni, hanem legidősebb bátya, akit erre is neveltek kiskora óta. Ilena mindig is szabadabban volt engedve, sokat tanult és tanul mesterétől a mai napig. Atyja szeleburdi természetét azzal igyekezett betörni, hogy az íjászatra kezdte el taníttatni. Úgy gondolta, majd az türelmet és fegyelmet nevel kicsi lányába, ami nem igazán sikerült. Ugyan olyan szeleburdi és kalandvágyó maradt, sőt csak még jobban ki akart menni az erdőkbe bóklászni, amit hercegnői mivolta miatt nem engedtek meg neki. Ezért gyakran kiszökik a palotából és lova hátára pattanva vágtázik el az erdőbe.

Egyéb:
- A mesterétől megkapta a mágikus erejét felerősítő kristályokat és azt minden ruhájához felhelyezi, mert egyrészt tetszenek is neki, és mindig is magánál hordja azokat, hogy ha harcba bonyolódik, egy erősebb ellenféllel, ne keljen minden csepp erejét elhasználnia. Ezek segítségével nagyobb sérülést tud okozni, mindeközben, hogy saját erejével tartalékosodik. Persze ez se a végletekig tudja felerősíteni, csak a fele erejével.
- Egy csodaszép fehér lova van, akit hópehelynek hív. Hűséges társa és csak őt engedi a hátára ülni, vagy akit ő enged maga mögé, vagy elé.

Leiran Karakterei Stock-photo-white-horse-runs-gallop-on-the-meadow-in-summer-62739112 /Valami ilyesmi a lova kinézete/

Játék: Sigil Szeme

A karakterem apjáról egy kép:

http://s1.1zoom.net/big3/64/338590-blackangel.jpg?m=1
Leiran Karakterei Fantasy-man-55170 /Bátyus aki át veszi apjuk helyét/


A hozzászólást Leiran összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 28 Jan. 2014, 01:28-kor.
Leiran
Leiran

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Apr. 04.
Age : 33

Vissza az elejére Go down

Leiran Karakterei Empty Re: Leiran Karakterei

Témanyitás  Leiran Vas. 28 Ápr. 2013, 09:54

Név: Orvaul (vezeték nevét régóta nem használja)
Faj: tünde
Kor: 250
Osztály: íjjász

Leiran Karakterei Zerend_www.kepfeltoltes.hu_

Kinézet: 200 centiméter magas és 90 kilogrammos férfi, széles vállakkal és kidolgozott felső testtel. Helyes és megnyerő férfi és nem értik, hogy lehet egy ilyen helyes férfi szolgáló és testőr egyben. Hosszú fekete haja lapockájáig ér és rendszeresen össze tűzi haját, így félig kiengedve, félig összefogva hordja. A Mahariel uralkodó családnál dolgozik. Ő a legkisebbik hercegnő személyi kísérője, ezért hordhat fülbevalót és különböző olcsóbb drága köveket. Ékszerként egy gyűrűt hord, amit a hercegnőtől kapott ajándékba, és egy fülbevalót hord füleibe. Ruházata inkább nemesi vérre utal, mint szolgálóra, de ezt Ilena apja direkt meghagyta, hogy lánya mégse koszos sehogy kinéző szolgáló kövesse.A lány apja igen ad a külsőségekre. Kardját és íját is a lány apjától kapta, olcsóbb ékkő berakással.

Jellem: Megfontolt, türelmes és kitartó. Talán ezzel a három szóval tudom a legjobban jellemezni. Barátságos és könnyen barátkozik, de egyben hűséges is az uralkodó családhoz klánjában, hiszen sok minden jót nekik köszönhet. A kis hercegnővel szemben mindig tisztelet tudó, de ha kettesben vannak hamarabb megmondja a véleményét a dolgokról. Igyekszik kielégíteni a kisasszony kaland vágyát, de egyben mégis eleget tenni annak apjának kérésére.

Háttrétörténet: Árvának született. Az egyik uralkodó család feje vette magához és neveltette ki, hogy majd hű szolgálója legyen. Mikor 100 éves lett Orvaul (ezt a nevet is az uralkodótól kapta) Megszületett a legkisebbik leányuk és onnantól kezdve az ő gondjaira volt bízva, a védelme. A bölcső mellett volt éjt nappallá téve, miközben tanulta a kardforgatást és az íjászatot, de mindig is az íjászat jobban ment neki. Annak ellenére, hogy szolgáló tanult embernek mondható. Tud írni olvasni és az íjászatban igen csak kiemelkedik az udvari háznál. Mikor elég idős lett a kisasszony az ő mestere tanította őt is, így együtt jártak órára, de míg a lány kevésbé boldogult az íjjal addig ő klasszisokkal messzebb járt benne. Kedveli és Ilenara úgy tekint, mint ha húga lenne, ahogy az uralkodó (Haleond Mahariel) is fiamnak szólítja Orvelt, de sose lehet igazi apa fia kapcsolat köztük. A család belső körében forog mostanság, de még mindig a fő feladata a kis hercegnő védelme.

Egyéb: Van egy fekete fehér lova, aki a Nallval névre hallgat. Egy csődör. Kiválóan tud lovagolni.
Kardja szép ékkövekkel kirakott markolatú jól kidolgozott tökéletes súlyozással készített fegyver. Direkt neki készítette a törpékkel. A kard mellé készítette az íját is. A nyilakat ők maguk faragják és készítik, de tegez is azokhoz illő módon kidolgozott ékkő berakásos.

http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/666060576/Free-shipping-hand-painted-Handmade-font-b-art-b-font-Animal-Oil-font-b-Painting-b.jpg /lova képe/

Játék: Sigil Szeme (színe: kék)
Leiran
Leiran

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Apr. 04.
Age : 33

Vissza az elejére Go down

Leiran Karakterei Empty Re: Leiran Karakterei

Témanyitás  Leiran Csüt. 02 Május 2013, 23:07

Név: Glein Mahariel
Kor: 850 év
Faj: Tünde
Osztály: Mágus
Kép:Leiran Karakterei BlueElf1

Egy határozott férfi, aki mindenkit ismer már a várban. Régebben nagy volt a kalandvágya és a harci szelleme, de az 350 év alatt minden tagot alaposan kiismert. Sőt első tagjai között volt a rendnek és az első csatában is ott volt. Az idő alatt fürgesége és harci szelleme sokat lankadt és ma már küldetésekre se megy Javarészt a vár falain belül gondozza veteményesét, gyógynövény kertjét és gyümölcs fáit. Ezek mellett a vissza érkező sebesülteket látja el és az újonc mágusok mestere.

Megjegyzés: NPC karakter a Sigil szemében. Akik irányíthatják: Serahime, Armblast és én. Színe cián.
Leiran
Leiran

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Apr. 04.
Age : 33

Vissza az elejére Go down

Leiran Karakterei Empty Re: Leiran Karakterei

Témanyitás  Leiran Szomb. 11 Május 2013, 23:05

Először is most szegem meg saját szabályom, mert a kitalált történetem megköveteli.

Ukitake Kapitány Karakterét fogom vinni a Bleach animéből a Bleach -A múlt kísértete játékban. Színe: cián

A saját karakterem hozzá:

Leiran Karakterei Alea_www.kepfeltoltes.hu_

Név: Miroki Alea
Kor: Ismeretlen

Kinézet:
Fehér egyenes szálú hosszú haja van. Magassága nem olyan nagy pusztán 178cmt. Dereka karcsú csípője széles, keblei dúsak, de nem túl nagyok. Pont ideálisak testalkatához képest. Arca a porcelán babákéval vetekszik. Bőre halovány fehér szemei csodaszép égkék színűek. Bőre rendkívül sima és hibátlan.

Jellem:
A pecsét előtt: Egy kedves, életvidám, lobbanékony természet volt. Az első tanítványok között a legbuzgóbb és legszorgalmasabb. Mindig mosolygott és a dolgokat pozitív oldalán fogta meg. Mindenben a pozitív részt kereste. Ukitake és Kyorakura is nagy hatást gyakorolt személyiségével. Sokszor volt a figyelem középpontjába, pedig nem szeretett volna. Kitartása révén sok mindent meg tudott csinálni, de az egyik nagy hibája a lobbanékonysága volt. Hamar fel tudták dühíteni, ereje pedig dühéből táplálkozik.

Az ébredésnél: Egy zavart személyiséggel találjuk szembe. Gyermeki kíváncsisággal szemléli a Lelkek világát. Emlékezetét elvesztette és nem ismeri fel a régi barátait sem. A hosszú alvás alatt beszélni is elfelejtett. Jóformán mindent újra kellesz tanulnia.

Háttértörténet:
A Főkapitány első női tanítványa volt még a kezdeti időszakban. Ukitake Kapitányal és Kyoraku Kapitányal együtt kezdte tanulmányait, Jó tanítvány volt és gyorsabban haladt a fiúknál, ami büszkeséggel töltötte Jamamoto-senseit, ami őt is boldoggá tette. Nagyon szerette a mesterét és mindenben vakon követte, de Ukitake Kapitányal is sokat volt és sokat nevettek együtt, de ereje természeténél fogva veszélyt jelentett. Mikor erre a Főkapitány rájött elkomorodott és igyekezett megóvni tanítványát a düh érzetétől. Egyik alkalommal viszont későn ért oda és Alea elvesztette ereje felett az irányítást és dühe kezdte őt irányítani és erejét. A Főkapitánynak ekkor meg kellett hoznia a számára igen fájdalmas döntést, miszerint el kell zárnia Aleat. Így is tett. Egy speciális pecsétbe zárta, ami elfedte az erejét és ő magát szoborba zárta. Az idők során egy fa nőtt a szobor köré és mindenki elfeledte történetét. Ukitake és Kyoraku se beszélnek erről, főleg nem a Főkapitány előtt.

Mielőtt a Főkapitány tanítványa lett:
Mai értelmezésben az Északi peremvidéken született és nőt fel. Szüleit egy lidérc gyilkolta meg, aki a lányt is magába akarta olvasztani. Ekkor bukkant elő az ereje. A hatalmas lélekenergia robbanás vezette oda a Főkapitányt. A lányt magához vette és tanítványává fogadta a fiúk mellé.

Kardja és ereje:
Hatalmas lélekenergiával rendelkezik, amit a szobor is magába zárt. Minden tudását elfelejtette, így kardja nevét is.
/Ám hogy később ne legyen gond belőle, leírom a kardját és támadásait/

Kardja neve: Katto-hono (Dühlángjai)

Típus: Mint a nevében is benne van, tűz típusúak közé tartozik, de lángjai feketék.

Shikai:
Előhívása: Lángolj fel Katto-hono!

Formája: A katana formája eltűnik és körülötte fekete lángok csapnak fel körül fogva a lányt. A lángok nem égetnek. Ha hozzáérnek általános fájdalom lesz úrrá az egész testen, de ez csak pillanatnyi fájdalom. A lángok olyan formát vesznek fel ahogy azt irányítója akarja.

Gyengesége: Csak a dühérzésből táplálkozik, így ha Alea nem dühös nem tudja előhívni a kardot.

Támadásai:
Fekete rózsa: A lángok apró rózsaszirmokhoz hasonló formát öltenek és így alkotnak apró pengéket. (hasonló Senbonzakura képességéhez csak ezek apró fekete lángcsóvák.)

Láng koporsó: Az ellenfél körül a földből törnek fel a fekete lángok teljesen körbezárva, elzárva a külvilágtól. A kör eleinte nagy és egyre jobban szűkül és nő mindaddig, míg el nem zárja teljesen. Ha a feje felett bezárult szűkülni kezd a hely.

Bankai: nincs

Játék: Bleach -A múlt kísértete színe: fehér
Leiran
Leiran

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Apr. 04.
Age : 33

Vissza az elejére Go down

Leiran Karakterei Empty Re: Leiran Karakterei

Témanyitás  Leiran Pént. 17 Május 2013, 11:57

Egy saját digitális kép Aleahoz:)

http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2013/137/f/2/alea_by_annesetsu-d65jqhx.jpg

Szerintem túl nagy és csak szét nyomnám az oldalt ha képként raknám be:) Szóval csak link:)
Leiran
Leiran

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Apr. 04.
Age : 33

Vissza az elejére Go down

Leiran Karakterei Empty Re: Leiran Karakterei

Témanyitás  Leiran Szomb. 18 Május 2013, 17:49

Leiran Karakterei 1_by_annesetsu-d65omdk
Név: Natalie North

Kor: 24 éves

Külső leírás: Lapockáig érő szőke haja élénk és csillogó dús hajzuhatag keretezi bársonyos puha bőrét, és finom vonású arcát. Frufruja kicsit bele lóg csillogó smaragd zöld szemeibe, amik kutatón vizsgálják az emberek viselkedését. Dereka vékony csípője széles. Keblei dúsak és feszesek. Szereti a kivágott hátú bővebb ruhákat, ami kiadja kecses derekát. Munkájában mindig nadrágot vesz fel egy kivágott hátú nyakba akasztható blúzzal. Télen egyszerűbb ruhákat hord.

Jellem: Kedves és kíváncsi természet. Előszeretettel figyeli és elemzi környezetében lévő embereket. Okos, intelligens és ravasz is tud lenni, ha szükséges. Nagy az igazság érzete. Sokan okoskodónak hiszik, ezért nem sok barátja van. Szereti ha igaza van és kiáll a maga igazáért. Ezért is tartják tudálékosnak.

Élettörténet: Édesanyja szülésben meg hallt, így apja nevelte, aki pszichológus volt. Natalie sokat örökölt édesapja érdeklődéséből és tehetségéből a pszichológiában. A külsejét viszont édesanyjától örökölte. Már általános iskolában megmutatkozott, hogy okos. A tanárai elvitték egy IQ tesztre, ami kimutatta magas intelligencia szintjét. Könnyen tanult és mindig kitűnő volt. Mindent megtanult már az órán és otthon mindig bővítette tudását az aktuális témával kapcsolatban a tantárgyakból. Tudás szomját tanárai nem tudták kielégíteni, így volt, hogy egyszerre két osztályt végzett el. 18 évesen már meg volt az első diplomája Pszichológiából. Második végzettsége pedig a rendőr tisztin szerezte meg, így került bele abba a munkába amit mindig is el akart érni. Bekerült egy csapatba, amit a rendőrök profilozóknak hívnak. Egy hete kezdett ott.

Hobby: Olvasás, ismeretei bővítése, más emberek viselkedésének megfigyelése

Foglalkozás: A titkos szolgálatnál profilozó

Extrák: Egyedül él és van egy kutyája, akit mindig magával visz. A kutyával végig csináltatta a rendőr kutya kiképzést, így mindig vele mehet mindenhová, mint rendőr kutya. A kutya fajtája: Óriás Schnauzer Neve: Marcipán ***Rendszeresen sétáltatja a parkban egy könyv és Marcipán kedvenc játéka társaságában.
Leiran
Leiran

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Apr. 04.
Age : 33

Vissza az elejére Go down

Leiran Karakterei Empty Re: Leiran Karakterei

Témanyitás  Leiran Szomb. 28 Jún. 2014, 09:04

Leiran Karakterei Anime-roses-flowers-fantacy-vampire-my-flower-box-women-favorites-black-and-whites-dark-red-fantasia-loris-images-my-album-woman-kaira-erotisch-nice-beauty-general-_Művész által átalakított fotó sorozat egyik képe

Név: Hitusi Evangeline Enelin [Evandzselin]
Beceneve: Eny
Született: 1988. Június 18. Tokió
Kor: 25 éves
Horoszkóp: Ikrek


Kinézet: A hétköznapokban hosszú fekete haj, hófehér bársonyos bőr és csodálatos, igéző kék szempár becses tulajdonosa. Nem rendelkezik nagy magassággal, ami előnyére fordít a színpadon. Mindössze 165cm magas és igen csak kevés súlya van 40 kiló. Nem mondható ideálisnak a test súlya. Kicsikét soványka, de még bordái nem látszódnak ki. Formás idomokkal és széles csípővel rendelkezik. Amikor épp nem előadása van, jobb szereti az egyszerű elegáns ruhákat, egyszerű színekkel, vagy a feketét. Jobb karját pipacstetoválás díszít, amit az előadásokon csak akkor nem takarnak el, ha az illik a színdarabhoz. Egyébként mindig úgy alakítják kosztümjét, hogy az féloldalas legyen, vagy könyékig érő. Már csak munkája miatt is ad magára.

Jellem: Kívülre teljesen mást mutat, mint ami belül van.
Kívülre: Egy mindig mosolygós közvetlen színésznőt ismerhetünk meg benne, aki mindig tudja mit mikor szabad tennie. Igazi példaképe a színjátszást hívatásuknak választók előtt. Mindig pontos precíz és mindenekelőtt kecses. Kiegyensúlyozottnak derűsnek mutatja magát. Mindenki számára azt mutatja, amit látni akar. Mondhatni, hogy állandó maszkot hord. Persze ez a maszk ritkán megreped, és szemfülesek számára feltűnik, hogy más van itt a felszín alatt.
Belül: Egy magányos, depresszív ember, aki úgy érzi nem képes a valódi érzelmekre. Gyakran érzi úgy, hogy ő csak egy csinos ön mozgó és beszélő bábú, aki ugyan eszik és iszik, meg vannak szükségletei, de akkor is csak egy kirakati baba. Többször eszébe jutott már az öngyilkosság, de eddig még mindig volt valami, amiért nem tette meg. Egyszer pedig macskája verte ki a kezéből a kést, de megvágta magát, viszont észbe kapott és ellátta a sebét, de hegy maradt. Általában az a gondolat, hogy lesz még jobb, lesz még olyan személy, akiért élnie kell. Vágyik egy kisgyerekre, de még nem találta meg a megfelelő személyt hozzá, aki észrevette volna ezt a mélyen megbújt depressziót.

Háttértörténet: Színész családba született. Édes anyja(japán nemzetiségű) és apja(angol nemzetiségű) is színészek voltak. A színházban nagy közösségben nevelkedett. Mindig mikor előadása volt a szülőknek ő mindig ott volt velük a színfalak mögött. Sokat látta anyját öltözködni, és korán megmutatkoztak színészi képességek jó része. Könnyedén tanul szöveget és könnyedén tud bármilyen szerepet eljátszani. Iskolában a színjátszó kör legfényesebb csillaga volt. Szeret olvasni és volt, hogy a nagy színpadon is fellépet szüleivel, ha épp gyerekre volt szükség a színdarabokban. A szülei mindig büszkék voltak rá, de ezáltal, hogy tehetséges volt nem igazán kötött barátságokat. Tini ként is a színpadon csillogott. Középiskolába is színjátszással foglalkozó iskolába ment és onnan egyenesen az Színjátszó Akadémiára ment tovább tanulni. Mindig megharcolt az elismerésért. Tinédzser korában, mikor elkezdődött a 2. dackorszaka nem akart színésznő lenni, hanem más pályára akart menni, ám szülei ezt nem nézték jó szemmel és sokszor büntették meg, ha kiszökött szórakozni. 16-17 évesen sokat lógott az iskolából, de ezért szülei csak még keményebben fogták. Nem akarták, hogy elkallódjon az ők egy szem lánya. Nem volt elkényeztetve, mégis sokan nagyképűnek tartották. Főleg az iskolában, mert szeretett volna azoknak a társainak segíteni, akiknek nem ment úgy a színészkedés. Ebből adódóan megtanulta elrejteni az érzéseit, és vágyait, ám nem éppen boldog az élete. Nincs barátja, se olyan személy, akit szerethetne, megértené. Többször gondolta, hogy ott hagyja a színésznő pályát, viszont már annyira élete részévé vált az állandó színészkedés, hogy már nem hiszi, hogy értene máshoz is. Volt ugyan párkapcsolata, de egyik férfi se vette észre azokat a pillanatokat, amikor a maszk megrepedt és magába fordult. Általában olyankor sose voltak mellette. Egyszer tett kísérletet az öngyilkosságra. Annak a hegét takartatta el a pipacsos tetoválással. Macskája verte ki a kezéből a kést.

Foglalkozás: Színésznő

Egyéb: Van egy kék perzsa macskája, akit Cilinek hív.
Színe: Lila

~*o*~

Leiran Karakterei 218390_www.kepfeltoltes.hu_


Név: Akatsuki Shuichi
Becenév: Shu
Születési idő, hely: 1984. november 28. Kyoto
Kor: 28
Csillagjegy: Nyilas

Kinézet: 198 cm magas 80 kg. Félhosszú vörös haja, rakoncátlan tincsenként lógnak szemébe itt-ott. Haja mindig úgy néz ki, mint ha épp az ágyból kelt volna ki, de hiába fésüli vagy zselézi be mindig önálló életet él. Szemei világos barna már-már sárga színt öltött fel. Rövid látása miatt állandóan szemüveget hord. Arca finom ám mégis férfias. Folyton mosolyog. Vállai szélesek és izomzata finoman kidolgozott.
Munkában mindig az egyenruhát hordja, ami igazán jól áll neki, de nem szereti. Inkább a lazább stílust helyezi előtérbe. Ezért a hétköznapokban a farmer nadrág és egy egyszerű póló esetleg trikó az, amit hord. Színekben a kéket és a sötét színeket kedveli.
 
Jellem: Idealista és romantikus, szellemes, sármos, optimista és jó kedvű. Kiváló szónok. De mivel túl szabad, és szókimondó, olykor akarata ellenére is megsérti az embert. Számára minden nap új lehetőséget jelent. A bírálat nem fog rajta. Nem jó diplomata, de szavát igyekszik mindig betartani. Megértő barát, nagylelkű és ambíciós. Szereti a luxust, barátainak extravagáns ajándékokat ad. Kedveli a meghitt mulatozásokat, de mindenkiről mindent tudni akar. Ő maga viszont szereti a titkolózást. Különösen vonzzák a szép asszonyok. Meghódításukra minden eszközt kipróbál. Állandóan szerelmesnek érzi magát, holott nagyon nehezen képes valaki mellett elkötelezni az életét. Már csak azért sem lehetnek tartósak a kapcsolatai, mert magát a vadászatot élvezi. Bár a tapasztalt partnert keresi, mindenkit saját elképzelése szerint akar modellálni, és sajátos képessége révén képes is meggyőzni a kiválasztott nőt, hogy azt tegye, amit ő akar. Nem is unja soha a szerelmet, de a féltékenységet, különösen hangos jeleneteket nem tűri el senkitől.
 
Háttértörténet: Gazdag családba született első gyerekként. 5 éves volt, amikor meg született húga Michiru. Apjuk egy igen sikeres cég igazgatója. Húgával mindig is jóban volt és mindig megvédte, ha bántották. Mindig jó bátyja volt. 16 éves korába viszont családi tragédia történt. Szülei beadták a váló pert és el is váltak. Mivel ő már dönthetett melyik szülőnél szeretne lenni, így apjára esett a választása, mert mindig is felnézet rá. Nem tudta, hogy ezzel el kell hagynia apjánál sokkal jobban szeretett húgát. A családtól és mindentől elkülönítve kérdezték meg róla melyik szülőjével szeretne tovább élni. Mikor megtudta, hogy húga nem jöhet vele teljesen kétségbe esett, de a változtatásra már nem adtak neki esélyt, így külön útra terelődött a testvérek sorsa. Apja egy másik városba vitte el, mint ahol eddig laktak. Minden barátját ott kellett hagynia. Kiderült számára, hogy apja azért vált el, hogy az akkor 18 éves titkárnőjével lehessen együtt. Mikor ezt megtudta teljesen dühbe gurult és eltávolodott apjától a mostoha anyja életét pedig egyenesen megkeserítette. Szerencsére csak 2 évet kellett velük lennie, mert érettségi után felvették egyetemre, így keveredett Tokióba ahol munkát vállalt. Mikor húga 16 éves lett hozzá költözött, kimenekítve így anyja karjaiból. Tokióba járt innentől húga iskolába ő pedig egyetemre és dolgozni, hogy eltartsa magukat. Nem fogadott el a szüleitől segítséget. Végig csinálta az egyetemet, így diplomát szerzett. Nyitás után egy héttel vették fel pincérnek a Golden Ship Teaház és kávézóban, húgával együtt.
 
Foglalkozás: Pincér
 
Egyéb:
- Zene mániás. Bármilyen zenei stílust meghallgat, kivéve a gép zenét és a reappet.
- Saját lakása van, ami az ő és húga nevén van. Igazán impozáns és mivel földszinten van, tartozik hozzá egy kis kert.
- Van egy betanított Husky kutyájuk a húgával, akit a Taitanak hívnak.
- Informatika és Matematika tanári diplomája van.
Színe: Kék
Leiran
Leiran

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Apr. 04.
Age : 33

Vissza az elejére Go down

Leiran Karakterei Empty Eyelee - Én klónom, te klónod.

Témanyitás  Leiran Szomb. 28 Jún. 2014, 09:06

Leiran Karakterei 210000

Név: Eylee
Kor: 24 éves

Külső leírás: Nem egy magas teremtés 168cm magas és mindössze 40 kiló. Bőre hófehér, és szemeit édesanyjától örökölte, ahogy a kinézetét is, amit azóta már elégé át alakított saját ízlésére. Hajviselete egyedi és a lázadó mivoltát is jelzi. Frufruját és pár behorgolt hajtincsét kékre festette. Eredeti hajszíne fekete, mint anyjáé. Szereti a kék színt és a fűzős ruhákat és a tüll szoknyákat. Kedvenc ruhája egy kék fűző fekete kék tüllszoknyával. A tüll a szoknyába apró kendőkre emlékeztet, ahogy össze van varrva. Van két tetoválása. Egyik a bal combján oldalt, ami felkúszik alhasára és onnan lenyúl szemérem dombjára. Ez egy nonfiguratív és egy nagyon szép farkas van bele rejtve. A másik tetoválása a jobb lapockáján van, egy kékliliom lett oda tetoválva nonfiguratív környezetben. Ezt édesanyja emlékére tetováltatta oda.

Jellem: Eylee egy vad természet. Nehéz betörni. Utálja a szabályokat, a korlátokat és a megkötéseket. Szabad szellem minden téren. Párkapcsolataiban elégé féltékeny típus, de utálja, ha uralkodni akarnak rajta, viszont ő se uralkodik a másikon. Társat keres nem mamuszt vagy urat. Ha megtalálja számára az igai társat, akkor ahhoz a végletekig hűséges, mint a farkasok. Szabad szájú és rendkívül őszinte. Nem nézi, mikor mondja el az illetőnek az igazat. Az se érdekli, ha megbántja a másikat a véleményével, ami mellett kitart. Az emberek szemében egy igazi bajkeverő.

Élettörténet: Eylee egy egyéjszakás kapcsolat közben fogant meg. Anyja nem tudta elvetetni a babát, mert nem volt szíve megölni egy ártatlan életet. Egyedül neveli a lányát, aki „balszerencséjére” apja természetét örökölte. A kislány elégé sokszor keveredett bajba és eleven volt mindig is. Édesanyja sokat dolgozott, Eylee pedig mindig ott volt vele a kocsmába mindaddig, míg óvodába, majd iskolába nem ment. Az oviban és az ált iskolában is rengeteget panaszkodtak rá az óvónők, hogy neveletlen és nem tudják fegyelmezni, mert semmi nem érdekli. Az anyja viszont nem tudott vele mit csinálni. Ő se tudta megbüntetni, mert a kislány egyszerűen nem hatotta meg. A semmivel is tökéletesen el tudott játszani. Ez így ment nagyon sokáig, még szakközépbe is átnyúlt ahol viszont már nem csak a tanárokat bosszantotta a határok feszegetésével, hanem egyes lányokra rá is szállt a piszkálással. A kényes lányok elleni csínytevések teljesen elszórakoztatták. Nem egyszer volt raporton az igazgatónál. Egyszer majdnem ki is csapták, viszont az se hatotta meg igazán. Nem volt rossz tanuló a dolgozatokat jól megírta sorra, de mind-e mellé „elragadó” természete nem éppen szerencsés párosítás. 16 éves korába elkezdte foglalkoztatni ki a vérszerinti apja, de édesanyja nem volt hajlandó neki elmondani, ám 18 éves korában elő jött képessége és ekkor édesanyja kénytelen volt elmondani, ki is az apja. A vérszerinti apja még pedig Farkas. Igen az X-men csapatából lévő Farkas. Így már gondolom, értitek honnan ez az „elragadó” természete. El akart menni, felkeresni az apját, de édesanyja nem engedte neki. Eylee ekkor csináltatta a bal combjára a tetoválást. Rá két évre édesanyja meghalt egy autóbalesetben és Eylee nem tudta megmenteni. Rá hagyta a maradék félre tett pénzét és egy címet, hogy felkeresse. Nyakába vette azt a kevés cuccát, ami volt és nekilátott a világnak. Út közben vállalt alkalmi munkákat, hogy eltartsa magát és időközben megcsináltatta jobb lapockájára a második tetoválását, a kékliliomot édesanyja emlékére. Még mindig nem bukkant apja nyomára.

Hobby: Bajkeverés, apja felkutatása

Foglalkozás: Alkalmi munkák a keresés közben.


Extrák: Képessége: Öngyógyító képessége van és át tudja adni másoknak a képességét, ha megérinti. Súlyos sebeket hosszú időbe és rengeteg erejébe kerül meggyógyítani, de halálból nem tud senkit visszahozni, ha sok a súlyos sérülés már nem tudja megmenteni, ezért se tudta édesanyját meggyógyítani. A súlyos sérüléseknek idő korlátja is van, míg meg tudja gyógyítani. A sérülés szerzése után 5 percen belül el kell kezdenie a gyógyítást, különben nem tud segíteni a sebesülten.*** A cím, amit édesanyjától kapott a Xavier intézet címe.

(Saját karakter, a kép viszont nem az én tulajdonom)
Leiran
Leiran

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Apr. 04.
Age : 33

Vissza az elejére Go down

Leiran Karakterei Empty Re: Leiran Karakterei

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.