dream.NET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Szethy karakterei

Go down

Szethy karakterei Empty Szethy karakterei

Témanyitás  Szethy87 Kedd 29 Ápr. 2014, 23:09

Saját karakter:
 
Gobi no Rin
Fukuzawa Takuya
Omura Yoshimi
Radoslava Irina
Robert Titus Sheffield
Nathan May
Evan James Howell
Warore Inair


A hozzászólást Szethy87 összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 31 Júl. 2015, 20:08-kor.
Szethy87
Szethy87

Hozzászólások száma : 430
Join date : 2014. Apr. 29.

Vissza az elejére Go down

Szethy karakterei Empty Gobi no Rin

Témanyitás  Szethy87 Kedd 29 Ápr. 2014, 23:38

Gobi no Rin (凛) (Rin jelentése rideg)


Rin egy ősi oni, aki fiatalságát megőrizvén fiatal gyermekek, kamik és különleges emberek ikigimojával táplálkozik. Ahogy neve is sugallja az eredeti alakja egy ötfarkú démon, egy Vörös panda - レッサーパンダ. Az első farkát születésekor, a másik négyet pedig újjászületéseikor szerezte. Eddig négy alkalommal, ebből egyszer egy ember voltak képesek a testét elpusztítani, de minden alkalommal egy fiatal youkai gyermekeként reinkarnálódott.


Külső: Nő, nagyon magas, de a testalkata átlagosnak mondható. Nyolc rétegnyi kimonója belülről kifelé haladva sötétedik, a külső felsőkimonója díszes sötétbordó alapon ezüst és gyöngyházszínben játszó cseresznyevirágok díszítik. A vörös haját hátul díszes kontyba kötötte. Arca vonásai hidegek, a pillantása kissé üvegesnek, érdektelennek tűnhet első ránézésre, már aki megpillantja az arcát. Az arca előtt egykori legyőzött ellensége arcából készített maszkot visel.


Maszkról kép


Belső: Számító, áskálódó nő, akit az élvezetek és saját léte hajt. Csatlósaival is kegyetlen, ha kell átgázol rajtuk saját céljaiért. Erős, könyörtelen, szereti a szerencsejátékokat (függő), a szakét és a teaszertartásokat.

Egy kisváros közeli hegy úrnője, amit az emberek ösztönösen kerülnek, de gyakran jár csatlósaival a környező klánok területeire fosztogatni, vagy csatázni.

ikigimo (Fontos belső szerv, szív, lép vagy máj)
Szethy87
Szethy87

Hozzászólások száma : 430
Join date : 2014. Apr. 29.

Vissza az elejére Go down

Szethy karakterei Empty Re: Szethy karakterei

Témanyitás  Szethy87 Szomb. 03 Május 2014, 20:46

Nyah, kész a gonosz néni Smile

Rin

Meg egy kép a régi szentélyről, ahol él.

Shitachi szentély

Kicsi bővítés a leírásról:

Fegyverei:

Hiaimaru: Lándzsa, nevének jelentése szomjúságban fogant. Nyele aranyból, pengéje egy ayakashi csontjából van. A harc elején szinte tompa és a vértől az éle növekszik. 3 vágás után elkezdi elszívni az ellenfeléből áradó fizikai és szellemi energiát, majd ellene fordítja hő és láng formájában.

Uerumaru: Legyező, nevének jelentése éhségben fogant. Anyagai onivérrel festett rizspapír, arany és csont. képessége, hogy első suhintásra egy lágy szellőt, másodikra szinte orkán erejű szelet hoz létre. Az első suhintáskor a papírról milliónyi porszem méretű tű válik el, amik belélegezve égő fájdalmat okoznak. A második suhintáskor ezek a pengék az ellenfél szemét veszik célba, a küzdelem alatt elveszik a látását.

Hyota prémje: Páncél, védelemül szolgál és mivel az előző... tulajdonosa gyógyító volt, ez a prémben is megmaradt.

Oni maszk: A legyőzött Kanabo arca, védelem az arcot érő sérülések ellen, Rint ugyan is foglalkoztatja saját szépsége.

Saját képességek:

Nagyon ritka, hogy egy ellenfél előtt saját erejét is megmutassa, nem szoktak addig eljutni.

Orosu Shimo: A víz színén úszo jégvirág - Illúziótechnika, nem képet hangot, hanem érzelmek illúzióját kelti. Félelmet, vagy haragot, dühös emlékeket egy másik személy iránt, viszályt szítva az ellenfelei közt. Fizikai kontaktus kell hozzá, de nem állandó jellegű, elég egyszer megérintenie az áldozatát.

Hansha Tsuki: A visszatükröződő hold - Illúziótechnika, a levegő vízpárájában tükröződő holdfénnyel megtéveszti a szemet, a hangot pedig máshova vezetve a fület. Minél közelebb van hozzá az illúzió, annál hitelesebb, általában csak arra használja, hogy az ellenfele épphogy elvétse a csapásait és kétségeket ébresszen benne.
Szethy87
Szethy87

Hozzászólások száma : 430
Join date : 2014. Apr. 29.

Vissza az elejére Go down

Szethy karakterei Empty Re: Szethy karakterei

Témanyitás  Szethy87 Vas. 18 Május 2014, 23:49

Név: Fukuzawa Takuya
Kor: 16
Nem: Férfi

Külső: Haja fekete, rövid, tüsis, a szemei kékek, a jobb szemének szivárványhártyájában anyajeggyel. Alacsony termetű, vékony. Imád mindent, ami csíkos. Általában egy koptatott farmert és egy fekete fehér csíkos pulcsit visel, alatta egy pólót, amit kormocskák (susuwatari) díszítettek. Ami még nála szokott lenni, az egy vászon, fekete oldaltáska, rajta kodoma minta.

Ékszerek. A fülében több karika, a szája jobb oldalán pedig két karika piercing helyezkedik el. Egy nyelvpiercing és egy széles fonat bőr karkötő is bővíti a repertoárt.

Susuwatari: http://crossextreme.com/Nails/sprites.jpg
Tatyó: http://galleryplus.ebayimg.com/ws/web/291010209152_1_0_1/1000x1000.jpg

Belső: Kicsit elkényeztetett, követelőző, néha nyers és érzelmileg labilis. Szereti a kiadós hisztiket, kifakadni és imádja az édességeket. Kedvence az epres  pocky pálcika (6-7 csomaggal is meg tud enni belőle... a nagy csomagból)

Foglalkozása: Diák, de, hogy mit tanul és hol... Az titok Razz Részletek, egyéb háttérsztori majd a játék közben Razz

Armblasttól kaptam egy képet a tökmagról :3
Szethy karakterei Takuya_zps17f3ebe9

https://2img.net/h/i949.photobucket.com/albums/ad339/Szethy_87/takuya_zps17f3ebe9.jpg?t=1401122517


A hozzászólást Szethy87 összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 31 Május 2014, 23:13-kor.
Szethy87
Szethy87

Hozzászólások száma : 430
Join date : 2014. Apr. 29.

Vissza az elejére Go down

Szethy karakterei Empty Re: Szethy karakterei

Témanyitás  Szethy87 Csüt. 22 Május 2014, 09:38

Név: Omura Yoshimi (Hogy ne legyen keveredés, a szerepezésben zöld színnel írom.)
Kor 42 (ez egy nagyon fontos kor XD )
Nem: Férfi

Külső: Onmyoujik szokásos fehér öltözete a fejfedő nélkül. A haja rövid, világos barna, a szemei meleg barna színűek. Mindig van nála étel, szárított szardínia és a shikigamik hívásához a feliratok.


Belső: A pillantása megnyerő, kedves, ha nőkről van só, a többi férfival kissé arrogáns és lenéző. Szereti a macskákat... Nagyon szereti a macskákat. A macskák fontos pontjai az életének. Mindig magához fogad pár napra egy egy kóbor cicát, amikor megszáll valahol, egész addig, amíg ki nem dobják. (Gyakran tüsszög, ugyan is allergiás a macskaszőrre.) 

Fegyverek: A shikigamik. Két jég elemű yukihime, egy víz elemű kappa, két szél elemű kamaitachi és egy föld elemű samurai shikigamit tudhat a magáénak. A tűz elemű ayakashik befogása számára kissé problémás, valahogy sosem tudott kijönni a fajtájukkal.

Múlt: Okojoban született és az egyik közeli város melletti szentélyben tanulta ki az Onmyōdō-t. Utoljára több, mint 15 éve járt a városban, így a sok újdonság elvarázsolja visszatértekor. Először egész fiatalon 7 éves korábban került el első mesteréhez, Abe no Muramasához, aki az Onmyōdō nagy tiszteletben álló közismert személyisége volt... Erősen nőcsábász jelleggel, amit sikeresen átragasztott, az akkor még a pozitív és negatív nevelésre fogékony Omurára. 13 éves koráig, amíg felnőtté nem avatták maradt és tanult mestere mellet. Tehetsége leginkább a shikigamik irányításában és a földistenek erejének használatában nyilvánult meg. Bár a fiatal fiú kenki képességei korábban gyengék voltak, a tanultak hatására ffelerősödött... ez nem jelentette azt, hogy könnyű volt tanítani. Abe no Muramasa, a mestere gyakran dorgálta le olyan alaphibák miatt, hogy egy mononokét összekevert egy youkaial, vagy egy kamival. Szerencséjére ebből azért elég hamar, már 15 éves korára kinőtt. Az alapvető yaoukai fajokat könnyedén felismerte, a számára ismeretlenekről pedig feljegyzést készített. azt az elvet vallotta, amit kevés onmyouji, hogy nem minden youkai velejéig romlott, hogy nem kiírtani, hanem elsődlegesen megismerni kell őket. Utána természetesen, ha kell, akkor odapörkölni nekik. A kenyérre valót tanulmányaiból kereste, oda ment, ahova hívták. Utazásaihoz csak hajót és vasutat volt hajlandó használni, egy korábbi baleset miatt nem szerette azokat a járműveket, amik nincsenek valamilyen módon a talajhoz rögzítve. A macskák iránti vonzódása is régről ered. ez a vonzódás inkább tiszteletből és hálából áll, meg abból, hogy az imádnivaló teremtések minden pontjában találni lehet valamit, ami vonzóvá teszi őket a férfi számára. A hálát egy hófehér, kék szemű példány érdemelte ki először, amely jelenlétével gyerekként megmentette az életét.


A hozzászólást Szethy87 összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 29 Jún. 2014, 10:10-kor.
Szethy87
Szethy87

Hozzászólások száma : 430
Join date : 2014. Apr. 29.

Vissza az elejére Go down

Szethy karakterei Empty Re: Szethy karakterei

Témanyitás  Szethy87 Szomb. 31 Május 2014, 23:12

Név: Radoslava, Irina
Született: 1982.03.03. Nyizsegorodszki régió, Oroszország, Dzserzsinszk
Szülei: Édesanyja egy húsfeldolgozó üzemben dolgozott, majd írónő lett. Apja katonatisztként szolgál a mai napig.
Foglalkozása: Médium és médiaszereplő (Egy éjszakai TV jósdában dolgozik, mint jós, aki csak egyetlen embernek jósol minden este)
 
Külső:
Irina 177 cm magas, karcsú, már már túl sovány testalkatú. A fizikuma gyerekkora óta gyenge, a nátha nagyon hamar ledönti a lábáról. A vonásai a tipikus orosz jegyeket viselnek magukon. Hosszúkás arc, alacsony homlok, éles arccsont, kis száj, egyenes orrvonal, kissé elálló fülek. Hosszú, hátközépig érő világosbarna haja van, amit a leggyakrabban kibontva hord a frufruja egyenesre vágott. A szeme színe zöld. Ruházatára az egyszerűség a jellemző. Kis sarokkal egy fekete szandál, harisnya és egy egyszerű szürke kosztüm homokszínű sállal és egy barna bőr táska, amiben az iratokon kívül mindig megtalálhatóak az alábbiak:
Neszesszeres táska, papír zsebkendő, körömápoló készlet öngyújtó, plusz harisnya, ragtapasz, összecsukható esernyő, egy kis fiola szentelt víz, só-bors 2-3 kis tasakkal, rágógumi, epres keménycukor, körömvirágos kézkrém, egy doboz cigaretta (bontatlan), három körömlakk (fehér, étlátszó és vörös.) pattintós kézmelegítő , pénztárca, személyes iratok, cellux, két-három toll, fejfájás csillapító, egy óra ami 15:42-n áll, lakás és kocsi kulcs, orrspray, szemüvegtok (a szemüvege az orrán), mobil, elemlámpa, paprikaspray.
 
Személyiség:
Egy igazi drámakirálynő. Legalább is képes úgy viselkedni bizonyos napokon, egyébként egy lelkes, emberkedvelő személy, aki bárkivel szívesen barátságot köt és könnyen megbízik másokban. Nevezhetnénk naivnak, de az nem fedné le teljesen a valóságot, nála ugyan is csak 1 dobás van az embernek. Ha azt valaki elveszíti, eljátssza a bizalmát többé szinte szóba sem áll vele.
 
Háttér:
Mindenkit üdvözlök sok-sok szeretettel. A nevem Irina és én fogok ma mindenkit bevezetni sanyarúúúú sorsom óceánjának fodrozódó hűs és mégis szíveket melengető hullámaiba. Ahhoz, hogy teljes képet kapjunk az életemről jobb lesz, ha már egészen az elején elkezdjük. 1982 egy nagyon erős, zord telet tudhatott a háta mögött én az első hóvirágokkal bújtam elő az élet nagy és zajokkal teli körforgásába. Anyám szerint már a születésemkor gondok voltak velem, mert ha nem volt mellettem senki, akkor furcsa, megmagyarázhatatlan sebek és foltok jelentek meg a testemen. Az orvosok szerint csak a mozgékonyságom okozhatta a gondot, bár a hátamon megjelenő tenyérlenyomattal ők sem tudtak mit kezdeni. Részemről az igazság az, hogy fogalmam sincs mi lehetett. De tényleg, ki az aki emlékszik a születésére?
Hát én nem. Bár lehet, már ott is kibontakoztattam a tehetségem...
 
Egészen négy éves koromig nincsenek emlékeim, így a szüleim elbeszélései alapján fogok tudni mesélni arról az időről. Hát, nem voltam éppen jó gyerek, annyi szent. Folyamatosan sírtam, sokáig nem voltam hajlandó rendesen enni és ha 2-3 percnél tovább magamra hagytak a kórházban, vagy a négy házzal arrébb lakó ismerősöknél, akkor mindig sírva, új foltokkal tarkítva kerültem elő. hogy a kórházban mi okozta a gondot, azt máig nem tudom, viszont az ismerősökhöz már tanult emberként visszalátogattam. Szomorú az a lélek, aki elveszti a gyermekét. De, nagyon előreugrottunk, térjünk vissza ahhoz a részhez, amikor már elkezdtem beszélni. Édesanyámékra sokszor a frászt hoztam azzal, amikor a kertben leszidtam elhunyt kutyánk, hogy nem hozta vissza az eldobott botot, vagy beszélgettem valakivel miközben egyedül voltam. Sokszor nem értettem mi a különbség, hisz számomra ők ugyan úgy érzékelhetőek voltak, mint a szüleim. Sokszor kötöttem ki pszichológusnál, aki a hallucinációnak elnevezett képeket azzal magyarázta, hogy nincs elég barátom. Pedig volt, csak többüket rajtam kívül nem látta senki.
 
A legelső igazán negatív élményem az általános iskola első írásóráján volt. Ügyesen próbáltam leírni az első betűket, utána a ceruza szinte rángatni kezdte a kezem. Nem értettem, hogy mit írhattam le a papírra, de később az igazgatónál kötöttem ki és behívták a szüleimet. Valami... hideg volt körülöttem, fáztam, éreztem és láttam a leheletem, holott annyira nem volt hideg a tanterem többi részében. akkor is megborzongok, amikor visszagondolok erre az emlékre. A tanárnő sírt, én pedig vér és hányásszagot éreztem áradni a kezeimből. Azon a héten le is betegedtem, nagyon magas lázam volt, az orvosok szerint majdnem elvitt az influenza.
 
A következő hasonló élményeim, amikor az árnyoldal negatív hatásait tapasztaltam magamon, ahogy közeledtem a pubertás felé egyre inkább sokasodtak. Gyerekként nem tapasztaltam ilyen ellenállást, mint ezekben az időkben.
 
15 éves koromban már nagyon gyakran, tudatosan használtam az automata írást, hogy felfedezhessem a körülöttem lévő világot. Az intuícióim erősebbek, pontosabbak lettek, ennek következtében viszont egy időre megromlott a kapcsolatom a szüleimmel. A fordulópontot a nagymamám halála hozta el, amikor 16 lettem. A szüleim, akik egészen addig nem hittek a... képességeimben hozzám fordultak segítségért, mert nem volt tisztázható, hogy mi okozhatta a nagyi halálát. És ez hozott egy nagyobb változást az életembe. Mivel Oroszországban a paranormalitást kutatók száma akkoriban nagyon magas volt hamar felfigyeltek rám a katonaságnál is. Apám munkája révén ismerte az ottani helyzetet, bár a köz előtt titkolták sok esetben használtak fel médiumokat.
 
Hogy ettől megkíméljen egy régi barátjával együtt amerikába küldetett és egy itteni drága iskolába íratott be. viszont, ettől a helyzet koránt sem változott meg. Egy különleges esetekkel foglalkozó rendőr, aki az életem hátralévő részének meghatározó alakja lett (az apósom) sajnos elég szemfülesnek bizonyult ahhoz, hogy a legtöbb gyilkosságnál kiszúrjon a bámészkodó tömegben. Nincs ezen mit szépíteni, lebuktam és nem tudtam magyarázatot adni arra, hogy mit kerestem, egymástól nagy távolságra lévő helyszíneken. A kihallgatásom negyedik órájában, amikor kiderült, hogy a kifogásokat és hazugságokat nem hitte el megtörtem, és elárultam neki az igazat. A környezetemben történt legerősebb bűncselekményeket, a gyilkosságokat nagyon könnyen megérzem, mint ahogyan az áldozatok is engem. Retrokogníció. ez a megnevezése annak a képességnek, amivel képes vagyok átélni azt, amit az áldozatok élnek át és érezni azt, amit ők éreznek Sem többet, sem kevesebbet. Emlékszem, hogy az egyik áldozat érezte a gyilkos parfümét és felismerte benne a férjének vett ajándék illatát, míg a másik rövidlátó volt, így azt, hogy hol rejtették el a testét nem tudtam megmondani, mert az útjelző táblát nem tudtam elolvasni. Ezek a képek mindig akkor jelentkeztek, amikor kádban ültem.
 
Természetesen a rendőr nem hitt nekem, kinevetett és otthagyott, majd egy pszichiáterrel tért vissza, ellenőrizvén, hogy nem-e egy sorozatgyilkossal van dolguk. A véleménye akkor változott meg, amikor részletes beszámolót adtam egy olyan ügyről, ami pár nappal az elfogásom után történt. Onnantól kezdve a "karrierem" egyesen ívelt felfelé. képességeim fejlesztése céljából több szakember és egy pszihológus is segédkezett, hogy profi médiumot harácsoljanak belőlem, fizették az iskolát, majd később az egyetemi költségeket is. ezidőtájt költözhettem össze Josh-al, a nagybetűs Ő-vel, aki pizzaszakácsként dolgozott és annak a nyomozónak a fiatalabb fia, aki akkor engem kikérdezett, s máig részben felettesemnek mondható.
 
A rendőrségnél folytatott munkám titkos és a tanácsadásokért nem fizetést, hanem támogatási keretet kapok, így lehet a média fürkésző szemei elől a helyzetet elrejteni. A TV jósdához egy vicces helyzeten át kerültem. Mivel a munkám a nagyközönség előtt titkolva volt, ezért kellett egy másodszakma, amit elég csak annyira, hogy ne kérdezősködjenek, miből tartom el magam. Felcsaptam egy álláshirdetésekkel foglalkozó újságot és csukott szemmel böktem arra a hirdetésre, melyben ez állt.
"Ha úgy érzi még feltáratlan lehetőségek mozognak Önben, melyet senki sem ért és nem zavarják a kamerák hívja a xxx-xxx-xxx-xx telefonszámot a 1982 jeligével. "
Hát nem egyértelmű? De. Felhívtam a számot és a másik oldalon elmondták, hogy egy televíziós műsort kellene vezetni, heti háromszor 2 órában. Mi is a műsor? Hát egy TV jós műsorideje. Elvállaltam a munkát, melynek már lassan egy éve. A műsoridőm alatt egyetlen hívást fogadok csak, mindig egy véletlen időpontban és csak egyetlen kérdésre válaszolok. viszont ezek a válaszok pontosak...
 
Bár a rendőrségnél és a TV-nél folytatott munkám is fontos a számomra gyakran vállalok más megbízásokat, mert férjemmel már az első gyereket tervezzük és ahhoz megfelelő körülmény kell...
Egy saját ház, nagy kerttel és egy hatalmas, barátságos kutya Smile


Szethy karakterei Radoslava__irina_by_szethy-d8iyuf0


A hozzászólást Szethy87 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 21 Feb. 2015, 23:11-kor.
Szethy87
Szethy87

Hozzászólások száma : 430
Join date : 2014. Apr. 29.

Vissza az elejére Go down

Szethy karakterei Empty Re: Szethy karakterei

Témanyitás  Szethy87 Vas. 06 Júl. 2014, 20:51

Név: Robert Titus Sheffield (Acht, Nyolcaska, Rob, Titus)


Szethy karakterei Robert_titus_sheffield_by_szethy-d8i5shh

 
Kor: 28
Születésnap: Szeptember 25.
 
Magasság: 189 cm Súly 89 Kg
Szint: 43
Indikátor színe: Piros
 
Kinézet:
Robert egy nagyon magas, erős testalkatú férfi, aki a vonásait nagyrészt apjától örökölte. Erősebb, élesebb arcvonásait középbarna rövid haja keretezte. A szeme színe és az ajkai olyanok, mint a kisöccsének. A bőre alapszíne világos, de könnyen barnul és nehezen ég le.
Ruházatát leginkább a bőr és textilek adják... az  amit az öccse épp ráerőltet. Néha sikerül egy számára is elfogadható darabot harácsolnia, azokat nagyon szereti. Alapvetően a kedvenc színei a narancs, barna, a sötétzöld, a bordó, de néha a világosbarna is megtalálható ruhatárán.
 
Jellem:  
Sosem szerette az MMO-kat, általában a véres-kaszabolós.lövöldözős-zombis játékokat tartotta a kedvenceinek. Kölyökkoruk óta az apja heves vérmérsékletét örökölte, ezért már fiatalon, levezetésképpen ökölvívásra iratták be szülei. Ha jellemezni kellene, hogy mi a legfontosabb a számára, akkor az öccsét nevezné meg, főleg, amióta erre a helyre kerültek. A való életben már volt állása, hentesként dolgozott saját üzletében, s volt egy menyasszonya is. Amikor a játékban ragadtak először haragudni akart öccsére, de ezt sosem tudta megtenni. Hiszi, hogy okkal kellett vele jönnie, talán azért, hogy megvédje... vagy azért, hogy kilépjen a kapcsolatból, aminél igazából a szakításon gondolkodott már egy ideje. Alapvetően egy indulatos, türelmetlen, határozott személyiség, az öccsén kívül kevés emberre hallgat. A Numbersbe is miatta csatlakozott. Jellemén Exteria csak annyit változtatott, hogy a magad ura törvény miatt nem vetette meg a gyilkosságot, de sosem ölt zöldet, vagy olyant, akiről érezte nem ártana másnak.
Kedvenc színe: Narancssárga
Kedvenc étel: Pizza
kedvenc ital: Rum, Al beer
A tengerimalaca neve: Sir Mortimer Pig és lány
Kedvenc sörmárkája:  Al beer - saját sör, Daryl nevezte el-
 
 
Kaszt
Harcművész

Fő fegyver:
Chakram 4 db nagyméretű 22 cm , amik bumerángként térnek vissza gazdájukhoz
+12 db dobókés
 
Céh: Numbers
 
Jártasságok:
 
:
·        Lopakodás 1, Keresés 2, Látás 3

Közép:
·        Növénylátás 2, Potion/Méregfőzés 2

Választható:
·        Vadászat 2, Célbadobás 5, Főzés 5 (a tesó -2-ét kell helyrehozni), Párlatkészítés 3
 
Történet:
Chicagoban született egy fiatal házaspár első gyerekeként. Az anyja gyakran mesélte viccelődve, hogy a korai erősen agresszív hajlamai már babaként is megmutatkoztak, hiszen nála elevenebb és rugdalózóbb babával még az orvos sem találkozott, aki rendszeresen vizsgálta  őket a terhesség alatt. Az első pár év Robert számára gyorsan és kellemetlenül telt. A bölcsödében és a gyerekek közé nem tudott igazán beilleszkedni, folyton harapdált, verekedett, elégedetlen volt mindennel és mindenkivel. Az életében a változás akkor történt, egy szép áprilisi napon a 4. születésnapja után, amikor megtudta, hogy új családtagja lesz, akit "el kell viselnie."  Először talán féltékenységet érzett, hisz az anyja szinte elhanyagolta a folyamatos tornák, oktatás és felkészülés mellett. Viszont ez az érzés is változott, amikor Daryl megszületett. Az első két napban nem vitték be a kórházba, a nagyszülőknél volt, majd a nagyapjával mégis csak bementek. Robnak semmi késztetése nem volt, haragudott az anyjára és a testvérére is, hiszen vele senki sem foglalkozott így. 

Először az anyjához mentek be, majd megnézhették a kicsit is. A vonásai valami benső érzéstől egyből megenyhültek, amikor meglátta a többi mellett kicsinek tűnő kisbabát. Amikor a nagyapja visszament az anyjához elszakadt tőle és az egyik ápolónő után settenkedve bement a csecsemőosztályra. Lábujjhegyre kellett állnia, hogy rendesen belásson az öccséhez, aki nagy, már akkor zöld szemeivel pillantott rá. Rob szélesen elmosolyodott, tökéletesnek találta a kistestvérét és hirtelen mintha megszűnt volna benne az a folytonos elégedetlenség érzése. Persze nem akkor, amikor jól leszidták, hogy bement a kicsikhez. Onnantól kezdve a legtöbb szabadidejét az öccsével töltötte és ez kamaszkorukra sem változott. A konzolozás, vagy a játék kint a szabadban voltak azok, amik nagyrészt lehűtötték, a többire ott volt a box. Ahogy felnőttek megismerkedett egy Kitty nevű fiatal lánnyal és a társasági élete is kicsit felpezsdült, mikor végzett a sulival és dolgozni kezdett. Az öccse még ekkor is fontos szerepet játszott az életében. Már épp az összeköltözésnél tartottak a menyasszonyával, amikor Daryl előállt az új MMO-val és a végtelen lelkesedésével. A csomagokat a költözéshez még összekészítette, majd mielőtt átcuccolhatott volna elfoglalta a helyét az öccse mellett a játékban.

Az öccsével ellentétben őt egyáltalán nem zavarja a játékban való élet, számára ez is ugyan olyan érzésekkel, élményekkel gazdag, mint a valóság. az egyetlen ok, ami miatt ki akar jutni és tör szintről szintre előre, hogy ez testvére vágya. Hamar kiismerte magát a fegyverek közt, több használatát autodidakta módon sajátította el, míg a chakramra, kedvenc fegyverének a használatára az azt készítő kovács tanította meg. Míg a testvére a varrás és ruhakészítés felé húzott, addig őt az életben maradáshoz szükségesebb rész vonzotta. A vadászat, bőrcserzés, főzés, vagy épp a méreg és gyógyszerkészítés többször bizonyult hasznosnak. Főleg akkor, amikor a testvére főztjétől kapott gyomorrontást kellett kezelnie. Bár az öccse a.... mániájával több pénzt keres nála ez cseppet sem zavarta. Ha nagyon finom bőrt, irhát, vagy egy tökéletes erezetű fát talált, azt ajándékként mindig testvére kapta meg. Indikátorának színe bár csak egy ember miatt váltott pirosra, de azóta több ízben is megerősítette. Ha valaki az életére, vagy öccse életére tört, azt nem hagyta élve elmenekülni, ha piros volt az indikátorának színe. Amennyiben sárga vagy zöld, akkor a helyzettől függően adott kegyelmet. amikor a testvére csatlakozott a Numbers nevű céhhez először ódzkodott a helyzettől, nem akart tartozni egyhez sem, viszont a tagokat és a helyzetet megismerve lassan ő is kötélnek állt.


A hozzászólást Szethy87 összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 09 Jún. 2015, 23:30-kor.
Szethy87
Szethy87

Hozzászólások száma : 430
Join date : 2014. Apr. 29.

Vissza az elejére Go down

Szethy karakterei Empty Re: Szethy karakterei

Témanyitás  Szethy87 Kedd 05 Aug. 2014, 19:52

Név: Nathan May
Kor: 21
Foglalkozása: Mestertolvaj
Vércsoport: AB+
 
 
Megjelenés és eszközök.:
 
Nath egy igazi nyakigláb (az alacsonyabb kiadás). Hosszú, formás combok, vékony derék és kellemesen szálkás izomzat tartózkodott a kellemesen barackszínű, szeplős bőr alatt. Testén az arcán a vállain, nyakán, hátán erősebben és egy kicsit a hátsóján is látszottak szeplői. 170 centijéhez mindössze 67 kg társult, ami valljuk be nem egy izomkolosszus alkat. Az arca szelíd, finom vonású, a szemei üde zöldek, míg a haja narancsvörös színű és hullámos. Ruhái közt a leginkább a testhezállóbb fazont kedvelte és szakmájából kifolyólag a sötét színeket. Hasított bőr nadrág, hozzá tartozó fekete csizma, sötétbarna bőr mellény, alatta fekete pamut ing. Fegyverei egy mahagóni fa gyöngyös karkötőbe rejtett két fémszál, az egyiknek éle van amivel akár selymet is lehet borotválni, olyan éles, a másik viszont tompa, nem vág. Egy kisebb tőr és egy rúgós szerkezetű mechanikus pisztoly, ami egy horgot és erős fémzsineget lő ki, majd a ravaszt elengedve visszarántja azt. A második ravasszal a fémzsineg elszakad, általában ebből 3 tárat hord magánál. Felszerelése része egy tolvajkulcs és a professzionális zárakhoz egy fémmel kiképzett gumiharang, amit rátapasztva a zárszerkezetek felé felerősíti a hangját.
 
 
Specialitás:
 
A nehezen megközelíthető helyekhez a hozzáférés és a komplikált, többszintes biztonsági rendszerrel ellátott zárak feltörése. Hajlékony alkatának köszönhetően a legszűkebb járatokban is könnyedén lavírozik, viszont ez miatt az állóképessége gyengébb, a közelharcokban nem túl erős, bár nagyon gyorsan fut, olyan, mint egy gepárd. Rövid távon a leggyorsabb, de hamar kifárad, olyankor kell neki pár szusszanásnyi idő, hogy kifújja magát. Ezek miatt inkább a tetőkön és az épületeken át közlekedik, hogy amíg az ellenfele keresi, vagy próbálja utólérni kifújhassa magát. Hátulról a zsinegekkel szokott támadni, ha nincs más mód, de inkább csak elaléltatja ellenfeleit a tompával.
 
Jellem:
 
Nathan egy alapvetően vidám természetű, mosolygós srác, aki két dolgot istenít. Az egyik a modern technológia és a gőz adta lehetőségek és találmányok a másik pedig a dupla csokis-pirított mogyorólisztes lávasüti, melyet forró karamellel szeret enni és amiből gyakran is fogyaszt. (Nyaaammmmm) Nos, ha van, aki, hát ő immunis minden bizonnyal a kórra, hisz nála optimistább embert ritkán hord a hátán a föld. Pedig sanyarú gyerekkora volt... Na jó, annyira nem, de már a szülei is tudták, hogy a kölyökből őr nem lesz, így inkább a tolvajszalmára tanították ki. Apja mestertolvaj volt, amíg nem hibázott és el nem kapták, így a családi vállalkozás az ifjúra szállt... A többi... hmmm Titoookkk Wink

És még egy "apróság". Van egy szép nagy óriáspatkánya: Lisa
http://ratmania.org/albumok/beni_0905/DSC00375.jpg


Nath és a kedvenc zöld rucija :3

http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2014/356/6/4/nathan_by_szethy-d8att33.jpg

Kaito kérésére egy kép smink és női ruha nélkül XD:

http://fc02.deviantart.net/fs70/i/2014/348/c/0/nath_by_szethy-d89tj8b.jpg
Szethy87
Szethy87

Hozzászólások száma : 430
Join date : 2014. Apr. 29.

Vissza az elejére Go down

Szethy karakterei Empty Re: Szethy karakterei

Témanyitás  Szethy87 Csüt. 22 Jan. 2015, 00:11

Név: Evan James Howell
Kor: 18
Nem Férfi
Foglalkozása: Egyetemi hallgató
 
Jellemzés és megjelenés:

Evan egy alacsony, sovány testalkatú fiú. Az izomzata szálkás, amit a hobbijai egyikének és ezen felül a rendszeres testmozgásnak köszönhet. A szeme mogyoróbarna, a haja sötétszőke és rövid, amit általában a divatos kócos stílusban hord. A kedvenc ruhái a farmerek, felül pedig legtöbbször pulóvert és inget hord. Az egyetemen állatorvosnak tanul, ami nem csoda, mert odavan a kis szőrös állatokért és a jó fizetés is sok kellemessel kecseget.

Három elkötelezett hobbija van, az egyik a kézműves szakkör, ahol a makramétól a festészeten át egész a szobrászkodásig mindent élvezettel csinál, a balett, ahova heti három alkalommal jár és a hozzá tartozó futó és erőnléti edzések, valamint a videojátékok. Igazából csoda, hogy ezek mellett van ideje tanulni, de szerencsére nagyon kevés 2-3 óra alvással is beéri egész kiskora óta. A szíve nem húzza egyik oldalra sem, nem érzi, hogy túl sok jót kell tennie, de azt sem, hogy át kell gázolnia az embereken a siker érdekében.

Természetre elég visszahúzódó és magának való, nem szeret idegen társaságban beszélni, inkább megpróbál kihátrálni az ilyen helyzetekből és elmenekülni.
 


Háttér:

Evan a Hazeltown nevű városban látta meg a napvilágot az egyik hideg január elsején, az új év első szülötteként 0:00-kor.

Anyja, Madison a család üzletében dolgozik és koszorúkészítéssel, virágkötészettel foglalkozik, míg az apja, Sam a város egyik gyárában dolgozik karbantartóként. Amikor Evan már elég nagy volt sokszor segített az édesanyjának a munkájában. Vékony, hosszú ujjaival nagyon ügyesen bánt, az üzletben is megállta volna a helyét. (Ez volt a terv arra az esetre, ha az egyetemre nem veszik fel.)

Amikor betöltötte a 13-at akkor kezdődtek a furcsa dolgok az életében. Sok esetben vette észre, hogy apróbb tárgyak megmozdultak a közelében, vagy, hogy az állatok reagálta furcsán a jelenlétére. Azóta gyakran furcsa, megmagyarázhatatlan álmok kísértik, azok is csak rövid ideig, mert nagyon kevés alvással is hosszú ideig talpon tud maradni.


Evan, mivel szülei szerették volna, ha egy kicsit önállósodik, ezért az egyetembe iratkozáskor egyben beköltöztették a kollégium fiú szárnyába is. Bár a fiúnak ez a helyzet egyáltalán nem tetszett, egész hamar megbékélt a helyzettel. Két szobatársa, Monroe és William elég csendes volt, nem sok vizet zavartak egymásnak, míg később Robert már annál inkább cserfesebb volt. Most ketten laknak egy kétfős szobában, bár Robert elég gyakran van kint éjjel a tavon halászni, így van kiélvezheti a magányt és játszhat....
Kép később....


A hozzászólást Szethy87 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 17 Aug. 2015, 23:50-kor.
Szethy87
Szethy87

Hozzászólások száma : 430
Join date : 2014. Apr. 29.

Vissza az elejére Go down

Szethy karakterei Empty Re: Szethy karakterei

Témanyitás  Szethy87 Pént. 31 Júl. 2015, 20:11

Warore Inair
 
Kor: 16
Nem: Férfi
Faj: Elf
Kaszt: Mágus
 
Jellem és háttér: 
 
Inair egy alapjában véve félénk fiú volt mindig is. Az első jelek a mágikus képességeire már nagyon fiatalon, négy éves korában megjelentek, aminek az anyja, először roppant mód örült.
 
Szülei és rokonai vérmágusok voltak, akik kóbormágusként a körtől távol éltek és nevelték a fiút, aki bizonyos képességekben erősebbnek, némelyikben viszont  jóval gyengébbnek bizonyult. Erőssége volt a gyógyító mágia, az alakváltás és a fagymágia, míg a legnagyobb gyengéje a születése óta vérszegény fiúnak a vérmágia.
 
Bár ő kitartóan próbálkozott, hogy bizonyítsa, valamit képes kicsikarni a testéből,a képesség alapjait sem volt képes elsajátítani. Mivel a családban már generációk óta vérmágusokat neveltek, az anyja kijelentette, hogy a fiú egy csalódás és elkergette a családtól, amikor betöltötte a 14-et.
 
Inair 12 hónapot töltött kóborlással, ami alatt az sok hasznos dolog volt, amit megtanult, mikor egy Zsoldos bandához csapódott. A lopás volt az egyik fontos ág, így abból tartotta fenn magát. Alakváltásait felhasználva jutott be a kiszemelt házakba, majd emelt el apró csecsebecséket és pénzt.
 
Bár a zsoldos banda nem bánt vele épp kezes bárányként, hisz volt rá példa, hogy egy-két napig nem kapott enni, de lényegében nem gyűlölte őket, hisz megvédték.
 
Az egyik borongós, esős napon viszont a zsoldosok megbízást kaptak, hogy fogjanak el egy harcost. Hátrahagyták a fiatal mágust egy barlangban, ami épp  abban a hónapban a tanyájuk volt és nem is jöttek vissza. Körülbelül két nap után merészkedett ki belőle, alakváltást használva, hogy ételt lopjon magának a közelben táborozóktól.
 
Az orrát finom sült illata csapta meg, így nem bírva a kísértésnek ellenállni próbálta megszabadítani a két vándort az egyik sült combtól. De sikertelenül, mert észrevették a lopást és elkapták. Nem igazán emlékszik a történtekre, hogy miről beszéltek, hisz teljesen halálra rémült miatta, de arra igen, hogy a két elf vándor elengedte és még azt a finom sültet is megkapta.
 
A kér férfitől körülbelül fél órán át távolodott, méghozzá olyan sebességgel, amennyire csak a mancsai bírták, így hamar messze került tőlük. A következő állomása a közeli falu volt, ahol, bár az okra nem emlékezett, de tudta kit kell keresnie útbaigazításért.  A fogadós asszony, amikor a fiú megjelent és mesélni kezdett neki nem zavarta el, hanem elmagyarázta a valódi helyzetet. Inair ugyanis abban a hitben nevelkedett, hogy a Kör mágusai rosszak, vadásszák a gyengéket és egyikben sem lehet megbízni.
 
Bár az igazság nem épp az volt, amit szülei tanítottak neki, de a valóság sem nyerte el a tetszését. A lecsendesítést el akarta kerülni, így a  beszélgetést követően nem a körhöz ment, hanem ő maga is kóbormágussá vált...
 
Az életvitele egyszerű, a környékről vállal megbízásokat pénzért, vagy épp összeszedi, ami kell. Az emberekre ártalmatlan, sosem ártana se embernek, se törpnek, se elfnek, hacsak nem az tör az életére.
 
A nagy kedvencek: vízesések, olvasás, dió, mogyoró, napraforgómag, sült fajd, de nagyon szereti a sokmagos húsokat is.
 
Amiktől fél: hogy elterjed a tábortűz, sötét, gyerekek, kutyák, húsevő ragadozók, húsevő növények, halálgyökér, tömeg, magány, nagy madarak, éjfattyak
 
Amiben abszolút tapasztalatlan:  Nők, férfiak a velük való pár( és részben a szociális )kapcsolat, alkohol, hajóút, csapdakészítés
 
 
Megjelenés és képességek, specializációk:
 
Kicsi és védtelen. Legalább is első ránézésre, de ha muszáj, akkor azért meg tudja védeni magát, már csak azért is, mert hamar megijed. Külsőleg egy alacsony,  160 cm magas, vékony fiú. Bár korábban az éhezés miatt kórosan sovány volt, most már a folyamatos munkák miatt kezdett normális súlyúvá válni. A haja barna, amit gyakran lófarokban hord, az arcán a szemöldöke körül van egy majdnem bőrszínű tetoválás, amit alig lehet észrevenni.
 
Specializáció:
Alakváltó - Mókus, pók - közepes szint
Szellem gyógyító - mester szint:
Csapat gyógyítása - Felélesztés - Életvigyázó - Tisztító aura
 
Ismert támadások:
 
Ősi villám
Télmarok - Fagyfegyverek - Fagykúp - Jégverés
Gyógyítás - Megfiatalítás - Regeneráció - Tömeges megfiatalítás
Elmecsapás
Varázspajzs
Manaszívás
Szakértő lopás (III)
Mesteri gyógynövénytan(IV)
Mesteri túlélés(IV)
 
 
Felszerelés:

Két rövidkard, kicsik, könnyűek, könnyű bőr vért, csizma, hópehely obszidián magú máguspálca, ami cirka 40 cm-es és vékony,  egy rongyba csavarva hordja magával, gyógyfőzetek (sok vassal a vérszegénységre) és egy-két fiola líriumfőzet.


Képek:


http://sta.sh/2i0qvzv98nd
Szethy87
Szethy87

Hozzászólások száma : 430
Join date : 2014. Apr. 29.

Vissza az elejére Go down

Szethy karakterei Empty Re: Szethy karakterei

Témanyitás  Szethy87 Kedd 15 Márc. 2016, 13:07

év: 秋本 Akimoto (igaz ősz) 紅葉 Momiji (karmazsin penge, juharlevél)
Nem: Férfi (Kézzel odafirkálva:Igen... Férfi!)
Születésnap: Január 31.
Kor: 72 év
Osztag: Kidou osztag
Vércsoport: 0
 

Szethy karakterei Akimoto%20Momiji%20%20feltoumllteacuteshez_Viacutezoumlnt_zpstovd8rik

 
Megjelenés:
145 cm magas és 29 kg súlyú. Vékony testalkat, hosszú lábak, finom arcvonások és dús, hosszú szempillák. Az osztag uniformisa kötelezően takarja a legtöbb vonását, kivéve a szemeit. Szeme színe zöld, haja barna, a bőre világos, átlagos. A gerince, tartása mindig egyenes, a fejtartása büszke, kissé arrogáns kisugárzása van. A haja barna, bárhogy fésüli a göndör tincsek rakoncátlanul viselkednek és úgy állnak, ahogy akarnak, így rájuk hagyja a dolgot
 
Jellem: 
Ki ha én nem - Talán ez a mondat illik rá a leginkább. Erősnek, magabiztosnak mindig is magabiztos volt, ahogy az osztagában haladt előre a ranglétrán ez csak erősödött benne. Könnyen ideges lesz, pedig képes arra, hogy kívülállóként szemlélje azokat az eseményeket is, amelyek rá nézve kellemetlenséget okoznak, vagy érintik. Ilyenkor mindig van egy apró ér a halántéka jobb oldalán ami kidagad, és finoman megrándul a szeme is. Tettlegességig nagyon ritkán megy el, de már volt rá példa. Nem szereti, ha lánynak nézik, vagy ha valaki szándékosan piszkálódik vele. Bár alapesetben hidegnek tűnik, odafigyel a beosztottjaira és bár barátai nincsenek, a körülötte élőknek is igyekszik nem túl sok gondot okozni.
 
Háttértörténet:
Seireiteiben született egy nagyobb klán harmadik fiúgyerekeként. Rangot nem is, de vagyont egész jól örökölt a családfa miatt. A taníttatását már egész kiskorában megkezdték, így nagyon jó memóriával és nagyon magas szintű reiatsu manipulációs képességgel rendelkezik. Az akadémiai alapképzések alatt a kardforgatásban nem jeleskedett, de a kidoukban annál inkább. Mindent csak egyszer kellett neki megmutatni, már alsóbb osztályokban is a magas szintű kidoukat használta igézetek nélkül is nagy erővel... Viszont a zanpakutoujával nem sikerült megtalálnia a közös hangot. Bár ez utóbbi miatt először azt gondolnánk, hogy akadályozta a hivatásában, nem így lett. A kidou osztaghoz került, amint elvégezte az akadémiát. A tehetségének és  elszántságának köszönhetően sikerült nagyobb léptekkel haladnia a ranglétrán, mígnem fiatalon, csak 52 évesen elérte a kapitányi rangot. Bár a megjelenése, egyenruhája ugyan olyan, mint mindenki másé (Nem szereti azt, ha valaki egyedi formaruhát hord, így ő sem teszi) a társai közt így is kitűnik alacsony termetével. Az osztag felügyeletén és vezetésén kívül kiveszi a munkát a mindennapos ügyekben is. Küldetésre kíséri a gotei 13 és a mozgó alakulat embereit, karbantartja Seireitei pecséteit és védőpajzsát, kezeli a Senkaimon-t, takarítja az osztag barakkját, ugyan úgy, mint a többiek.
 
Zanpakutou: Toride (砦) Bástya
Ha emberi alakja lenne, akkor biztosan egy alacsony, talán kicsit lányos kis méregzsák lenne, aki makacs, mint egy öszvér. Legalább is ez a gazdája véleménye róla, bár nem sokban tér el. Alapjába véve egy szellemi részecske alapú zanpakutou, ami a energia alapú támadásokkal szemben nyújt igazán erős védelmet.
Shikai:
Parancsszava: Mimasu,... (Láss, ...)
A kard egy bottá alakul, amit letámaszt maga elé.  A bot körül egy energiamező jelenik meg, ami a normál és közepes támadásokat teljesen, az erős energia támadásokat helyzettől függően 50-85%-ban védi ki, a fizikai támadások esetében pedig a könnyű és közepes támadásokat teljesen, az erősebbeket viszont helyzetfüggően 5-50%ban védi ki, vagy tompítja le. Ez területi védelem a zanpakutou körül 5 méteres sugarú körben tudja fenntartani, nagyobb terület esetén a védelem erőssége exponenciálisan csökken.
 
Egyéb információk, érdekességek:
- Bár a Gotei 13-nak és az Onmitsukidounak társcsoportja a Kidou osztag, az annyira magának való és zárkózott, hogy a belső hierarchiájával csak Yamamoto van tisztában az őrosztagbeliek közül, így az osztag parancsnokának és a tiszteknek kilétét a shinigamiknál homály fedi. A legtöbben azt hiszik, hogy Kame az osztag parancsnoka, aki vagy 190 magas és erős testalkatú. (3. tiszt, vele találkoznak üléseken a legtöbbször, mint az osztag képviselőjével.)
- Utálja, ha lánynak nézik
- A barátai Mojinak hívnák, ha akarna barátokat...
- Szereti a pici, szőrös dolgokat, legyen az plüss vagy kisállat
- Szereti a lilát és a narancssárgát
- Imádja a sült halat, sok rozmaringgal, a takoyakit és az Ikayakit
- Yachiru egyszer véletlenül meghívta tagnak a nőegyletbe... mérgében belépett a férfiegyletbe, bár elég ritkán látják ott, de néha megjelenik
- Tényleg büszke arra, hogy nem ő a legkisebb kapitány...
 
Képességháló:
Power-Erő: 95
Defence-Védelem: 100
Mobility-Mozgékonyság: 60
Kidou/Reiatsu: 100
Wisdom-Bölcsesség: 85
Stamina-Állóképesség: 60
Szethy87
Szethy87

Hozzászólások száma : 430
Join date : 2014. Apr. 29.

Vissza az elejére Go down

Szethy karakterei Empty Re: Szethy karakterei

Témanyitás  Szethy87 Vas. 25 Szept. 2016, 02:04

Canar Mahariel
Szürke kamarás parancsnok- Dragon Age Origins
Szethy karakterei 240160

Magasság: 166 cm
Súly:  67 kg
Faj: Pagonyelf
Kaszt: szerencsevadás

***Szerkesztés alatt ***
Szethy87
Szethy87

Hozzászólások száma : 430
Join date : 2014. Apr. 29.

Vissza az elejére Go down

Szethy karakterei Empty Re: Szethy karakterei

Témanyitás  Szethy87 Csüt. 13 Okt. 2016, 22:01

Mass effecthez:

Név: Keith Root
Faj: Ember
kor: 36 földi év
Magasság 180 cm
Súly 85 kg
Haj, szem: rövid barna egyenes, világosbarna
Rassz Kaukázusi, testszőrzet normál

Erősségek:
Tank. Ő maga egy tank. Páncéltörők, pisztolyok, sorozatlövők és aknák.

Gyengeségek:
Tech. "Ez a gomb mire való?" Csak a saját hajóján ismeri ki magát, de ott is sokat kellett okítani.

Háttér:
Keveset tudni róla. A szövetségben szolgált 6 évig, utána kilépett és teherhajóra szegődőt. Khmm... "teherhajóra" Igazából csempészhajó, ami leginkább orvosi ellátmányokat és fegyvereket szállít. Pár kisebb csata után hamar felkerült a Kapitányi rangba. Az első tisztje egy Hannar, míg a másodtiszt egy Drell, Leto lett.

Nagyrészt törvényesen üzletel, ha valaki keresi egy állomáson, akkor vagy a dokkoknál találja meg, vagy a saját hajóján, esetleg az egyik kocsmában.

Jellem: Határozott, dumás, szeret sztorizgatni a legjobb haverjáról Ellisről, akivel máig tartja a kapcsolatot.
Szethy87
Szethy87

Hozzászólások száma : 430
Join date : 2014. Apr. 29.

Vissza az elejére Go down

Szethy karakterei Empty Re: Szethy karakterei

Témanyitás  Szethy87 Csüt. 06 Ápr. 2017, 23:28

Antony Rupert Wellington
Nemes, báró, családfő
szerződő

Kor: 16
Magasság: 172
Súly 67 kg
Haj rövid, szőke, oldalt elválasztva
Szemszín zöld
a pecsét a bal tenyerében van, mindig kesztyűt visel, vagy kötést rajta.


Antony a Wellington család 4. gyermeke, aki az apja sokadik félresiklásából született, így muszájból vette a család magához. 
Alapból egy népes család volt, feltörő vagyonnak amit porcelán, fűszer és műkincskereskedelembül harácsoltak és piszkos üzelmekkel, amikre a rendek éber őrei sem tudtak sem bizonyítékot, sem gyanút vetni... Mint ahogyan a sorozatos családon belüli erőszaknak, aminek a legifjabb volt az elszenvedője. Talán ez miatt is ragadott először kést... 3 családtagjával végzett, a harmadikat a padlásig követte, ahol sikerült feltörnie egy lezáró pecsétet... Abban a pillanatban nem volt sok kívánsága. Egyesével levadászni és végezni azokkal, akik ártottak neki és azokkal is, akik mindezt hagyták. Sok név volt a listán, ebből volt, aki a környéken keresett menedéket a házban a mészárlást követően, volt, aki messzebb. A lista jelenleg 142 nevet tartalmazott... de bővülhet új jelentkezőekkel, akik majd vitatják Antony helyét a család élén...

A többi egyenlőre egyeztetés alatt Very Happy
Szethy87
Szethy87

Hozzászólások száma : 430
Join date : 2014. Apr. 29.

Vissza az elejére Go down

Szethy karakterei Empty Re: Szethy karakterei

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.